Maison Martin Margiela for H&M

H&M anunta o noua colaborare designer in aceasta toamna, dupa ce alte trei colaborari au avut loc deja in acest an – colectia pentru barbati David Beckham for H&M (februarie 2012), colectia Marni for H&M (martie 2012) si colectia Anna Dello Russo, editor de moda la revista Vogue Japonia, care a fost lansata in magazine in octombrie 2012.

Se pare ca anul 2012 a fost anul cel mai activ in colaborari designer pentru brandul suedez H&M – patru la numar. De data aceasta este vorba de colectia Maison Martin Margiela for H&M, care va fi lansata in magazinele H&M din lumea intreaga pe 15 noiembrie 2012. Este o colectie de iarna (majoritatea pieselor sunt outerwear), si este adresata atat femeilor cat si barbatilor.

Ce parere aveti despre aceasta colectie a designerului belgian-francez Martin Margiela? Imi fac datoria si va aduc stiri si noutati din lumea modei, dar ca sa fiu sincera, stilul meu nu se regaseste neaparat in aceasta colectie, ca sa ma exprim cat mai elegant. Niciodata nu am preferat haine atat de “maxi”, chiar daca au fost in trend la un moment dat sau altul. Va las sa judecati singuri.

Sursa poze: Vogue.co.uk

0 comments:

Post a Comment